Effektiv laserbehandling af den tatovering, du fortryder!

Hos os får du to garantier: Behandlingsgaranti og prismatch. Det gør vi for din sikkerhed og det giver os tilfredse kunder, som vi lever af. Vi mærker skuffelsen i vores kunders ansiger, når de ser på deres fortrudte tatoveringer. Lige så sikkert mærker vi glæden efter behandlingsforløbet.
Spar 50 % på første behandling

Den effektive, skånsomme og sikre behandling

Picosecond laser:
Vi bruger markedets bedste udstyr, nemlig Picosecond laser. I modsætning til ældre laserteknologier som Q-switch, der opererer i nanosekunder, gør Picosecond arbejdet i picosekunder – det svarer til den gamle hastighed x1000. Foruden hastigheden er det ganske enkelt markedets bedste og mest effektive behandlingsudstyr.

Vores behandlinger sikrer dig et mere effektivt behandlingsforløb med færre behandlinger, hurtig opheling af hudet, mindre ubehag både under og efter behandlingen og en større sikkerhed. Det er bevist, at der er en markant lavere risiko for skader på huden.

For at sætte det i perspektiv kræver et forløb normalt 12-16 behandlinger, men det reducerer vi til 6-12 behandlinger med denne metode.
Fjernelse af permanent makeup kræver typisk kun 1-5 behandlinger, fordi pigmentet ikke ligger lige så dybt i huden som en traditionel tatovering.


Behandlingsgaranti:
Du får garanti på antallet af behandlinger. Det betyder, at du maksimalt skal punge ud for 10 behandlinger – uagtet om din tatovering kræver flere behandlinger. Det er vores måde at yde en service ud over det sædvanlige. Vi ved, hvor meget det betyder for vores kunder at komme af med deres fortrudte tatoveringer. Hvis vi med denne garanti kan gøre livet lidt nemmere for dig, så gør vi det med glæde!


Prismatch af konkurrenternes priser:
Hvis det ikke var nok med garanti, så smider vi også et prismatch oveni. Vi vil være markedets billigste – også selv om vi er i toppen målt på kvalitet og service. Det er vigtigt, at du går glad herfra. Derfor matcher vi prisen fra andre klinikker.

Du kan spare 50 % på din første laserbehandling ved at booke på knappen ovenfor.

Når du kommer i klinikken til din første laserbehandling, gennemgår vi processen og udfylder en samtykkeerklæring med dig. Vi spørger ind til din tatovering og dit helbred for at sikre det mest effektive behandlingsforløb. Du bliver tilbudt bedøvende creme før din behandling (på vores regning). Hvis du ønsker det, skal du møde op minimum 30 minutter før din behandlingstid, da det skal trænge ind i huden.

Vi tager billeder af din tatovering inden hver behandling, så vi sammen kan følge med i processen på en meget visuel måde. De anvendes også til at justere styrken på laseren fra gang til gang.

Sådan fjerner vi din tatovering (eller bleger området før et cover-up) med effektiv laserbehandling

Blegning før cover-up:
Få behandlinger er som oftest nok, når vi skal blege området. Målet er at lysne tatoveringen, så den ikke kan ses under den nye tatovering, du skal have lavet. Det giver større frihed til at bestemme motiv, farver og størrelse på dit cover-up.

Der skal gå 8–12 uger efter sidste laserbehandling, før du må gå i gang igen hos en tatovør.

Tilpasning af din tatovering:
Vi kan med stor præcision fjerne specifikke detaljer, bogstaver, ord, streger, skygger eller dele af motivet – helt uden at ødelægge resten af tatoveringen. Vi kan lave en flot og naturlig overgang.

Fjernelse af den tatovering, du er træt af at se på:
Picosecond laseren udsender lys med et justeret antal bølgelængder afhængig af hvilken farve din tatovering har. Energien og varmen opbryder og ødelægger pigmentet i tatoveringen uden at påvirke det omkringliggende væv.

Huden reagerer umiddelbart ved at få en hvid farve også kaldet frosting. Denne reaktion er normal og skyldes, at der sker en fordampning af vand i overhuden.

De ødelagte partikler fra tatoveringen bliver herefter absorberet og udskilt gennem kroppens naturlige forsvarsmekanismer og lymfesystemet.

Resultatet bliver, at tatoveringen gradvist vil forsvinde. Det er derfor behandlingerne skal udføres med 6-8 ugers interval.

Hvor mange behandlinger kræver det?
Det kommer an på:
1. placering
2. tatoveringens alder
3. om den er lavet hos en professionel eller amatør
4. mængden af farvestof
5. din krops evne til at udskille pigmenterne
6. blækkets dybde i huden

Vigtig viden om: Efterbehandlingen og -reaktioner

Risikoen for skader med vores effektive Picosecond laser er minimal. Alligevel er det dog vigtigt at oplyse om, at det kan forekomme og komme til udtryk i ændret struktur og arvæv.

I sjældne tilfælde kan der opstå blødninger og væskefyldte vabler. Det vil altid være midlertidigt, og du skal ikke foretage dig noget aktivt. En anden sjælden efterreaktion er pigmentforandringer i huden. Det er ligeledes i langt de fleste tilfælde en midlertidig tilstand.

Normale efterreaktioner er hævet, rød og irriteret hud. Det varer typisk i nogle dage, men det er helt normalt efter en laserbehandling. Kløe i og omkring området er også normalt og kan vare et par uger efter behandlingen. Det er en naturlig del af kroppens helingsproces.

Den optimale efterbehandling:
Vi vejleder dig altid i klinikken, så du opnår et varigt og pænt resultat.

For det optimale resultat anbefaler vi at:
- holde området tørt
- lade området ånde frit i 48 timer
- smøre creme på morgen og aften i en uge (vi udleverer en aftercare-creme
- afholde dig fra at gå i spabad, sauna eller svømme i poolen i de første 2 uger
- undgå solarium eller at opholde sig i høj sol i de første 4 uger
- udskyde din nikotintrang i de første 2 dage
- sige nej tak til alkohol i de første 2 dage
- gå uden om stærk mad i de første 2 dage.

Vi udfører ikke denne behandling på gravide og ammende.