Giv dit udseende et løft med permanent makeup

Vi hjælper dig med at fremstå lige præcis, som du ønsker. Vores kunder går ikke på kompromis med deres udseende.
Book tid til permanent makeup

Dine bryn danner rammen om dit ansigt

Hvordan skal dine bryn se ud?

Uanset om du ønsker mere fylde, symmetri, et naturligt look eller noget fjerde, så kan vi hjælpe dig til de perfekte bryn.

Bryn er alfa omega for dit udseende og danner rammen om dit ansigt. Derfor justerer, korrigerer og former vi dine bryn med permanent makeup. Det hjælper med at skabe den optimale form, der passer til dit ansigt og styrker ansigtets karakter.

Det er forskelligt fra kunde til kunde, om man ønsker et naturligt eller markeret look. Vi rådgiver om form, farve og struktur og kan vise dig billeder af andre kunders resultater.

Sammen finder vi den teknik, der passer til dine bryn. De fleste kvinder tillægger deres bryn en stor betydning og kommer ofte til klinikken, fordi de har tynde og asymmetriske bryn eller uregelmæssig hårvækst. Bare rolig, det kan justeres, korrigeres og formes med permanent makeup.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at behandling af bryn kræver:
- mindst 2 behandlinger med 6-8 ugers interval
- et årligt retouch for optimal vedligeholdelse
- pleje inden og efter behandlingen.

Grundet skorpedannelse vil brynene være meget mørke den første uge, og næsten al farve vil forsvinde inden 2. behandling. Behandlingen er ikke forbundet med væsentlig smerte.

Herunder kan du læse mere om de enkelte teknikker og se før- og efterbilleder.

Få 15% rabat på din første behandling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 15%. Derudover bliver du den første til at modtage nyheder om Art By Friis, tilbud på ydelser og produkter.

Nano Ombre/Powder Brows

Nano Ombre-bryn er også kendt under navnet Powder Brows. Det er en sofistikeret teknik, som rummer forskellige nuancer af skyggelægning. Der hersker en misforståelse om, at denne teknik skaber et kunstigt og unaturligt look, men det er langt fra sandheden.

Det er helt op til dig, om du ønsker et naturligt eller markeret look. Begge dele kan opnås med Nano Ombre-teknikken. De forskellige skyggeteknikker giver dig mulighed for at opnå diskrete pudderlignende bryn eller en mere markeret effekt, alt
efter dine præferencer.

Alsidigheden gør Nano Ombre-metoden populær, da den kan tilpasses alle hudtyper og opfylder ønsket om smukke og veldefinerede øjenbryn.

Uanset om du foretrækker det subtile og naturlige look eller den mere markante fremtoning, står Simone klar til at rådgive dig om, hvordan Nano Ombre kan hjælpe med at skabe det perfekte look til din skønhed.

Microblading

Denne teknik får dine øjenbryn til at se næsten usædvanligt naturlige ud. Microblading er en avanceret teknik, der former og designer brynene ved at anvende pigment, der ligner fine, individuelle hårstrå.

Vi pigmenterer mellem dine egne hår og på de områder, hvor der ikke er nogle. Det er den klart mest populære og anvendte teknik til dig, der ønsker kraftigere øjenbryn. Hvis du har tynde og sparsomme bryn, vil microblading være det ideelle valg for at tilføje fyldighed.

De små hårstrå genskabes ved hjælp af omhyggelig pigmentering – også i områder, hvor der ikke naturligt er hår. Du får et smukt og harmonisk resultat, der er med til at forbedre ansigtskonturen og udstråle naturlig skønhed.

Metoden er populær, fordi den skaber en fejlfri og naturlig effekt. Vær opmærksom på, at microblading ikke anbefales til personer med fedtet eller grovporet hud, da resultatet ikke bliver optimalt i disse tilfælde. Vi kan selvfølgelig rådgive dig, om det passer til din hud.

Nano Hairstrokes

Hvis dine bryn er naturligt sparsomme eller hvis de kan være lidt grove, er Nano Haistrokes-metoden den ideelle løsning for dig. Teknikken er designet til at fremkalde det naturlige look ved at genskabe illusionen af fyldige bryn med ægte hårstrå.

På den måde minder Nano Hairstrokes meget om microblading. Det mest bemærkelsesværdige træk ved Nano Hairstrokes er, at metoden kan tilpasses alle hudtyper. Dette gør den alsidig og velegnet til enhver uanset hudtype.

Desuden foretrækkes Nano Hairstrokes ofte af personer med asiatiske hudtyper eller Alopecia, da disse hudtyper ofte er tykkere.

Ligesom ved microblading fokuserer Nano Hairstrokes på at efterligne naturlige hårstrå for at skabe et autentisk og veldefineret look. Metoden kan tilpasses dine personlige præferencer og behov, hvilket resulterer i smukt formede og fyldige bryn, der fremhæver din naturlige skønhed.

Hybrid

Er du ude efter en kombination af de ovenstående teknikker? Så er hybrid-bryn som skabt til dig!

Denne metode forener det naturlige bryn med en let skyggelægning mellem de pigmenterede hårstrå.

Resultatet er markante og fyldige bryn og er den ideelle løsning til dig uden brynhår fra naturens side. Resultat bliver både markante og fyldige bryn og skaber den perfekte balance mellem naturlighed og definition.

Ligesom med microblading skal du være opmærksom på, at hybrid ikke anbefales til personer med fedtet eller grovporet hud, da resultatet ikke bliver optimalt i disse tilfælde. Vi kan selvfølgelig rådgive dig, om det passer til din hud.

Permanent makeup som eyeliner og til vippefortætning

Eyeliner har oplevet en betydelig stigning i popularitet gennem de seneste år fra et bredt publikum. Påføring af eyeliner med almindelig makeup kan både være udfordrende og tidskrævende. Derfor er det oplagt med permanent makeup som eyeliner, da det bliver tilpasset din øjes form, størrelse og farve og fremhæver den naturlige farve i din iris.

Spar mange timer og frustrationer foran spejlet og giv dine øjne et friskt og vågent udseende med permanent eyeliner. Du vil udover de nævnte fordele opleve, at dine øjenvipper syner mere kraftigt og giver fornemmelsen af, at du bærer mascara.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at behandling af eyeliner kræver:
- mindst 2 behandlinger med 4-6 ugers interval
- et retouch efter 3-5 år for optimal vedligeholdelse (farven falder gradvist)
- særlig pleje efter behandlingen
- at du ikke indtager koffein og alkohol 24 inden behandlingen
- at du holder pause med vippeserum minimum en måned inden behandlingen
- at du undlader at have eyelash extensions på.

Du vil opleve en mindre hævelse omkring øjnene i dagene efter behandlingen.

Læs mere om eyeliner og vippefortætning herunder.

Eyeliner og vippefortætning

Det er op til dig, om du foretrækker en vippefortætning eller en bred eyeliner. Vi kan tilpasse det til dit ønske.

Forskellen mellem en vippefortætning og en eyeliner:

Vippefortætning: Denne metode påføres mellem dine naturlige vipper og skaber et fyldigere og længere udseende. Dine vipper får ekstra volumen og dybde, hvilket giver en mere subtil effekt.

Eyeliner: En eyeliner lægges over vipperne og tilfører øjnene et mere markant og defineret look. Denne teknik er ideel for dig, der ønsker at fremhæve dine øjnes form og tilføje ekstra dramatik.

Permanent makeup til læber

Permanent makeup på læberne er en behandling, der visuelt forstørrer dine naturlige læber. Ved indfarvning af læberne opnår du en fornemmelse af, at læberne fremstår større - samtidig med at de bevarer det naturlige udseende.

Nogle læber syner op til 20-30 % større med permanent makeup. Behandlingen kan ligeledes dække ar, justere asymmetri og tilføje den farve, du ønsker. Med alderen mister mange farve og fylde i læberne, fordi melaninproduktionen aftager gradvist. Det kan føre til en bleg kant omkring læberne, som får dem til at synes mindre. Vi tilføjer farve og opfrisker læbernes konturer med permanent makeup, så du opnår et yngre og friskt udseende.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at behandling af læber kræver:
- 2 behandlinger med 4-6 ugers interval
- et retouch efter 3-5 år for optimal vedligeholdelse (farven falder gradvist)
- særlig pleje efter behandlingen
- at du ikke indtager koffein og alkohol 24 inden behandlingen
- at du laver en peeling af læberne 4 dage før og fugter dem flere gange om dagene i dagene op til behandlingen

Du vil opleve en hævelse omkring læberne i det første døgn efter behandlingen.
Grundet skorpedannelse vil læberne fremstå meget kraftige den første uge efter behandlingen.

Der skal tages særlige forbehold for herpes-virus.
Hvis du har eller har haft forkølelsessår, er det vigtigt at du ringer til din læge og får en recept på en aciclovir-kur. Det er piller, du skal tage 3 gange dagligt – 3 dage før og efter din behandling.
Det er meget vigtigt, da du ellers kan få infektioner og sår, som gør resultatet utilfredsstillende.

Læs mere om læber herunder.

Fyldige og naturlige læber

Vi tilbyder muligheden for at lave neutrale, nude-farvede læber eller sågar give det en mere frisk farve.

Formålet er at give dine læber en frisk og livlig nuance og hjælpe dig med at opnå læber, der er både fyldige og naturlige.

Ved at tilpasse farven og stilen til dine ønsker og personlige træk, kan vi lave læber, der fremstår fyldige og samtidig bevarer deres naturlige skønhed.