Permanent makeup

Forenkler dine hverdagsrutiner uden at du går på kompromis med dit udseende
Book tid

Permanent makeup bryn

Permanent makeup til brynene er med til at danne ansigtets ramme, og skabe mere fylde. Tynde, asymetriske eller uregelmæssig hårvækst kan justeres, korrigeres og formes med permanent makeup. Du kan på den måde give dine bryn mere karakter, eller skabe den helt rigtige form, som passer dit ansigt.

Hos Art By Friis vil der altid blive sat god tid af til første behandling, da jeg gør rigtig meget ud af, at der skal være en god dialog mellem mig som behandler og dig som kunde. Bryn har en stor betydning for de fleste kvinder, og derfor er det alt afgørende at der er tillid og at  du som kunde stoler på min evne til at udføre mit håndværk til perfektion. Ved første behandling finder vi den teknik, form og farve, der vil passe bedst til dig og dine bryn.

Ved behandling af bryn skal du være opmærksom på følgende:

- Det kræver mindst 2 behandlinger med 6-8 ugers interval
- Et årligt retouch for den optimale vedligeholdelse
- Pleje både inden og efter behandlingen
- Grundet skorpedannelse vil brynene være meget mørke den første uge
- Næsten alt farve vil forsvinde inden 2. Behandling
- Behandlingen er ikke forbundet med væsentlig smerte

Det er forskelligt fra kunde til kunde om man ønsker et naturligt eller mere markeret look. Der findes derfor nogle forskellige teknikker man kan bruge. Hos Art By Friis tilbyder jeg herunder beskrevne teknikker. Du er naturligvis også velkommen til at sende en e-mail eller skrive til mig på Messenger, hvis du har nogle spørgsmål, så svarer jeg hurtigst mulig.

Nano ombre

Nano ombre bryn/powderbrows er en teknik hvor man har forskellige former for skyggelægning. Mange tror denne teknik er den mest unaturlige, hvilket bestemt ikke behøver at være tilfældet. Du kan selv vælge om du ønsker et naturligt eller mere markeret look. De forskellige shading-teknikker varierer, og man kan derfor skabe et diskret pudderagtig look, eller mere markeret makeup look, alt efter kundens ønske.

Metoden kan anvendes på alle hudtyper.

Microblading

Microblading giver øjenbrynene et meget naturligt look. Brynet designes og formes ved at pigmentere, så det ligner små hårstrå. Denne metode kan give fylde til et bryn med tynde og fine hårstrå fra naturens side. Der pigmenteres ind mellem dine egne hår, og på de områder hvor der ikke er nogle. Det er den mest populære og anvendte teknik til dig der ønsker kraftigere øjenbryn.

Metoden bliver ikke anvendt på fedtet eller grovporet hud.

Nano hairstrokes

Denne metode er for dig som har sparsomt med hår fra naturens side, og hvor hårene kan være lidt grove. Dette er en teknik, der kan give et meget naturligt look, hvor det ligner rigtige hårstrå, og derfor minder metoden meget om microblading.

Forskellen er dog at denne metode kan anvendes på alle hudtyper, samt foretrækkes også til asiatisk eller Alopecia hud, da disse hudtyper er noget tykkere.

Hybrid

Hybrid bryn er en kombination af ovenstående teknikker. En kombination af det naturlige bryn, samt en let skyggelægning mellem de pigmenterede hårstrå. Resultatet er markante og fyldige bryn og er den ideelle løsning til dig uden brynhår fra naturens side.

Metoden anvendes ikke på fedtet eller grovporet hud.

Permanent makeup eyeliner og vippefortætning

Eyeliner er de seneste par år blevet meget populært, og der er en stigende interesse fra et bredt publikum. Med en eyeliner der er tilpasset dit øjes form, størrelse og farve, indrammer man ansigtet og fremhæver farven i iris. At ligge eyeliner med almindelig makeup, kan være vanskeligt og meget tidskrævende.

Derfor vil en permanent eyeliner spare dig for mange timer og frustrationer foran spejlet. Eyeliner giver øjnene et friskere og mere vågent udseende. Øjenvipper syner derudover mere kraftige, og giver dig fornemmelsen af at du har mascara på, så du ikke føler dig “nøgen”, når du ikke har lagt makeup.

Ved behandling af eyeliner, skal du være opmærksom på følgende:

-  Det kræver mindst 2 behandlinger med 4-6 ugers interval.
-  Retouch efter 3-5 år for optimal vedligeholdelse, da farven falmer gradvist
-  Særlig pleje efter behandling.
-  En mindre hævelse omkring øjnene dagene efter.
-  Ingen indtag af koffein/alkohol 24 timer inden din behandling.
-  Hvis du bruger vippeserum, skal du minimum holde pause 1 måned inden behandlingen.
-  Behandlingen udføres ikke hvis man har eyelash extensions på.

Eyeliner og vippefortætning

Eyelineren kan laves præcis som du ønsker den, så om du ønsker en helt tynd vippefortætning eller en bred eyeliner er op til dig.

Forskellen på en vippefortætning og en eyeliner er, at en vippefortætning blot vil ligge mellem vipperne, som får dine vipper til at syne længere og mere fyldige fra en bund, hvor en eyeliner ligger over vipperne.

Jeg rådgiver dig og sammen finder vi frem til den helt rigtige løsning, som passer lige præcis til dig og dit ansigt.

Permanent makeup læber

Permanent makeup på læberne, er en behandling som kan give en visuel forstørrelse af egne læber. Du vil få fornemmelsen af, at dine læber virker større ved indfarvning af læberne, men stadig bevarer det naturlige udseende. Nogle læber kan syne helt op til 20-30% større.

Med læbepigmentering, er det muligt at dække ar, få læberne til at være mere symmetriske, og få tilført lige den farve man ønsker.

Med alderen mister vi både farve og fylde i læberne, og har ikke længere nok melanin i. Det vil sige at læberne får en hvid kant rundt om, og derfor synes læberne mindre. Ved at tilsætte farve, og opfriske læbernes omrids med permanent makeup, kan du opnå et yngre og mere frisk udseende.

Ved behandling af læber, skal du være opmærksom på følgende:

-  Det kræver 2 behandlinger med 4-6 ugers interval
-  Retouch efter 3-5 år for optimal vedligeholdelse, da farven falmer gradvist
-  Særlig pleje inden og efter behandling
-  Lav gerne en peeling af læberne 4 dage før, og fugte dem flere gange om dagen, dagene op til
-  Ingen indtag af koffein/alkohol 24 timer inden behandlingen
-  Læberne vil være hævet i det første døgn efter behandlingen
-  Grundet skorpedannelse vil læberne fremstå meget kraftige i farven den første uge
-  Der skal tages forbehold for herpes virus!

OBS. Hvis du har eller har haft forkølelsessår, på et tidpunkt er det vigtigt at du ringer til din læge og får en recept på aciclovir kur! Det er meget vigtigt, da du ellers kan få infektioner eller sår, som gør at resultatet bliver uens og ikke tilfredsstillende. Det er piller du skal tage 3 gange dagligt, 3 dage før din behandling, og 3 dage efter.

Læber

Det er muligt både at lave helt neutrale nude farvede læber, eller give det en mere frisk farve. Sammen finder vi den optimale løsning for dig, så du opnår det look du ønsker.