Få 15% rabat på din første behandling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 15%. Derudover bliver du den første til at modtage nyheder om Art By Friis, tilbud på ydelser og produkter.

Tæm dine bryn med brow lamination

Brow lamination, også kendt som brow lift, er en semi-permanent skønhedsbehandling, der transformerer dine bryn. Trenden med de såkaldte 'brushed-up brows' er ikke kun en fase - det er en vedvarende stil.

Denne behandling er ideel for alle, der ønsker at tæmme deres uregerlige, krøllede eller stive bryn.

Få fyldige og velplejede bryn med brow lift. Behandlingen glatter, skaber fylde og symmetri i dine øjenbryn og samtidig holder det brynene på plads ved at løfte dem i en opadgående retning.

De helt klare fordele er et fyldigere og velpejet udseende og effekten varer helt op til 6 uger.

Efterbehandling ved brow lamination:

De første 24 timer efter behandlingen skal du undgå at:
- vaske områderne
- gå i sauna og dampbad
- udøve hård og intensiv fysisk træning
- gnide i øjne eller øjenvipper
- påføre olier
- anvende nogen former for makeup.

Bemærk: Brow lamination frarådes til personer med ar, ridser eller forbrændinger i øjenområdet samt til dem med kendte allergier over for kosmetik.

Naturligt smukke vipper med lashlift

Lashlift er den semi-permanente løsning til naturligt smukke vipper. Hvis du foretrækker et look, der fremhæver dine naturlige vipper og ønsker dem længere og mere fyldige, så er lashlift den ideelle behandling for dig.

Ved denne skånsomme behandling bruger vi silikoneplads til at give vipperne et nænsomt løft og bøj, hvilket resulterer i et smukt og naturligt udseende.

Fordelene ved et lashlift er at vipperne ser længere og mere voluminøse ud samtadig med, at det bevarer dit naturlige udtryk. Effekten varer op til 6 uger.

Holdbarhed op til 6 uger.

Efterbehandling ved lashlift:

De første 24 timer efter behandlingen skal du undgå at:
- vaske områderne
- gå i sauna og dampbad
- udøve hård og intensiv fysisk træning
- gnide i øjne eller øjenvipper
- påføre olier
- anvende nogen former for makeup.

Bemærk: Lashlift frarådes til personer med ar, ridser eller forbrændinger i øjenområdet samt til dem med kendte allergier over for kosmetik.