Få 15% rabat på din første behandling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 15%. Derudover bliver du den første til at modtage nyheder om Art By Friis, tilbud på ydelser og produkter.

Hårtabsbehandling, der virker!

Få styr på hårtabet og den begyndende skaldethed med effektfuld stamcelleaktivering.

Stamcelleaktivering er ikke et videnskabeligt buzzword. Til gengæld er det en metode, der aktiverer dine stamceller i vævet – både på toppen og i dine bryn.

Du kan se resultater allerede efter din første behandling!

Hårtab er ikke kun noget, der rammer gamle mænd. Det kan ramme alle: både den unge og gamle, mand som dame. Det er et unisex-fænomen og er ikke begrænset af alder.

De hyppigste årsager til hårtab kan være stress, p-piller, medicin, diæter, alder, sygdom, genetik og hormonelle faktorer. Årsagen vil altid være individuel.

Hvordan ser det så ud? Nogle får måne, høje tindinger eller bliver pletskaldet. Andre oplever et gradvist hårtab – og det kan både være på hovedet og brynene.

Det vigtigste er, at det kan behandles, endda med god effekt. Uanset hvad årsagen er, kan vi afhælpe dit hårtab med stamcelleaktivering. Det er vigtigt at understrege, at vi ikke anvender rigtige stamceller til behandlingen. Vi aktiverer dine egne stamceller i vævet ved hjælp af vækstfaktorer. Det sker med en specialmaskine og en skarp nål, hvor væsken placeres i det yderste hudlag – lige der hvor dine nuværende hårsække er og hvor nye kan dukke op.

Der er ingen smerte forbundet med behandlingen, så du kan tackle hårtabet uden at tage en ven med til klinikken.

Er du nysgerrig på det endelige resultat?

Det kan vi godt forstå.

Resultatet vil afhænge af faktorer som:
- den eksisterende hårmængde
- kvaliteten af dit hår
- din individuelle hårvækstcyklus
- efterbehandling og pleje.

Effekten af behandlingen er betinget af, at det behandlede område får den nødvendige næring. Det er afgørende for at opnå et optimalt resultat. Din daglige plejerutine bevirker, at hårsækkene producerer længere, tykkere, stærkere og mørkere hår.

Vi forstår vigtigheden i at tilpasse behandlingen til dig og din nuværende hårvækst. Derfor er en forventningsafstemning utrolig vigtig for os og dig for at opnå det bedste, langvarige resultat.

I forbindelse med den første behandling kan vi foretage en vurdering, der tager udgangspunkt i det videre forløb.

Vigtig info om hårtabsbehandlinger

Det er vigtigt at være opmærksom på, at behandling af bryn kræver:
- 2-4 behandlinger med 4-6 ugers interval
- en behandling hver 6. måned fremover (anbefales)
- særlig pleje efter behandlingen. Det er vigtigt at anvende Brow Stem Cell Activator Gel hver dag derhjemme.

Du vil opleve en effekt allerede efter få uger.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at behandling af hovedbund, tindinger og/eller måne kræver:
- 4-6 behandlinger med 4-6 ugers interval
- en behandling hver 6. måned fremover (anbefales)
- særlig pleje efter behandlingen. Det er vigtigt at anvende Scalp Hair Loss Solution hver dag derhjemme. Det køber du efter første behandling i klinikken.

Effekten kan ses efter 3 måneders behandling.

Uanset om du får behandling af bryn eller hoved, skal du være opmærksom på, at du vil opleve en let rødmen og irriteret hud. Vi anbefaler, at du venter et par dage med et dyrke sport, da den øgede blodcirkulation og svedproduktion kan forværre tilstanden.
Derudover anbefaler vi, at du ikke vasker hår de første 4 dage efter behandlingen.