Spar 50% på din 1. Laser behandling

Derefter gives der 10% i rabat på yderligere behandlinger som bookes indenfor det anbefalede interval, som er 6-8 uger i mellem hver behandling
Book tid

Fjernelse af tatovering

Er du blevet træt af din tatovering eller har du gammel permanent makeup på dine øjenbryn, som du ønsker at få fjernet, så kan jeg helt sikkert hjælpe dig.

Jeg tilbyder en skånsom og sikker metode til, at få dine tatoveringer fjernet. Jeg anvender pico laser, som er den bedste og mest effektive teknologi inden for tattoo-removal. Pico laseren skaber mindre traume i huden, da den arbejder i picosekund i stedet for nanosekund, hvilket er ekstrem hurtig, og smerten er derfor væsentlig mindre end ved andre typer af lasere.

Du vil derfor føle mindre ubehag både under og efter behandlingen, da jeg samtidig anvender Cryo luftkøler, som lindrer.

At fjerne en tatovering er ikke noget man bare lige gør - det er en længere proces. Et forløb vil typisk vare mellem 6-10 behandlinger og afhænger blandt andet af nedenstående faktorer. Permanent makeup kan dog oftest fjernes fra 1-5 behandlinger.

Faktorer der er medbestemmende for tidsforløbet til fjernelse af din tatovering:

- Hvor gammel tatoveringen er
- Hvilke pigmenter der er anvendt
- Hvor dybt blækken er lagt i huden
- Din krops evne til at udskille pigmenterne

Til din første laserbehandlingr jeg altid med en konsultation, hvor du blandt andet skal udfylde en samtykkeerklæring og svare på spørgsmål om tatoveringen og dit helbred.

Jeg fotografere din tatoveringen inden hver behandling, så vi kan sammenligne fra gang til gang og jeg som behandler, kan se hvilken forskel vi har opnået og justere styrken undervejs i processen.


Efterreaktioner på laserbehandlingen:
Huden vil være lettere hævet og rød omkring det behandlede område. Dette kan vare i flere dage, men er en helt normal reaktion. Du kan opleve kløe omkring tatoveringen 1-2 uger efter behandlingen grundet helingsprocessen. Der kan også i nogle tilfælde opstå små blødninger og væskefyldte vabler, som vil være midlertidige.

Du skal være opmærksom på, at der under udførelsen af din tatovering, kan være opstået skader på huden såsom ændret struktur eller arvæv. Hvis dette er tilfældet, vil arvævet komme frem når farven er fjernet. Det er vigtigt at pointere at dette ikke har noget med laseren at gøre, men måden hvorpå din tatovering er lavet.

Samtidig kan man risikere pigmentforandringer i huden, som er en lokal afblegning af huden. Dette er dog meget sjældent permanent, men kan tage op til 12-18 måneder før huden er ophelet igen. Jo mørkere din hud er - jo større risiko for pigment fejl.

Efterbehandling:
- Området skal holdes tørt og må ikke pakkes ind i 48 timer
- Den udleverede aftercare creme påføres morgen og aften i 1 uge
- Ingen swimmingpool, spabad og sauna i 2 uger
- Ingen sol og solarium i 4 uger efter

Laseren skyder tatoveringsfarven i stykker og farven skal herefter udskilles via lymfesystemet. Det anbefales derfor at undgå rygning, alkohol og stærk mad, dagene efter en laserbehandling.Intervallet på behandlingerne vil ligge mellem 6-8 uger.

OBS. Laser fjernelse af tatovering udføres ikke på gravide og ammende.